Mala hierba nunca muere: 7a Asamblea de EUiA Badalona

03.02.2010

Los rojillos y las rojillas de EUiA Badalona siguen dando por culo. Mala hierba nunca muere. El Sábado pasado se celebró la VII Asamblea Local en el centro cívico de Torre Mena, con mucha gente y pocas estufas. Se renovó la comisión local y se hablaron sobre algunas líneas de trabajo para los -duros- tiempos venideros. Este año es el año de la jodienda, nos jode ZP, nos jode la CEOE, nos jode el Banco de España, y nos jode el Garcia-Albiol. Con este plan de jodienda interplanetaria por poco no tenemos que hacer la asamblea por entregas.

Es posible que la nota de prensa que enviamos a los medios locales se les haya colado en la carpeta de SPAM, así que la adjunto aquí y me llevo la exclusiva:

EUiA Badalona celebra la seva 7a Assemblea

El darrer dissabte, EUiA va celebrar la seva 7ª Assemblea Conferencial per a definir les línies futures de treball i per a renovar la seva Comissió local.

La Comissió local d'entrada ha renovat el 50% dels seus membres i ha posat l'accent en la incorporació dels seus joves. Asun García ha estat reescollida com a coordinadora de la formació.

Pel que fa a l'àmbit de la ciutat, l'assemblea va centrar la seva atenció en els efectes locals de la crisi econòmico-financera; una crisi que l'estan pagant en concret els 20.000 badalonins en atur, entre els quals destaquen com a principals afectats els immigrants, que compten amb un 50% d'aturats i joves.

L'assemblea va mostrar la sea preocupació davant el discurs xenòfob i interessat del Partit Popular, que pretén guanyar vots de les classes treballadores tot creant un miratge segons el qual l'immigrant és el culpable de la crisi. Davant aquesta vergonyosa situació, l'assemblea va acordar el reforçament dels treballs de convivència juntament amb els moviments socials de la ciutat. EUiA no dubtarà a denunciar davant els tribunals al líder del PP a Badalona, Xavier Garcia-Albiol.

Pel que fa a l'estat del port marítim, la coordinadora de la formació, Asun García, va denunciar l'estat de paralització del projecte. Asun García, va recordar l'oposició al projecte que la formació havia mantingut des dels seus inicis. A més, va assenyalar la gravetat d'aquest estat d'indefinició que posa el barri del Gorg en un estat especialment malmès per a un dels barris amb més necessitats de Badalona.

També s'hi va tractar l'enfortiment de la seva presència en els moviments socials de la ciutat, treballant amb ells i recollint les seves reclamacions.

L'assemblea també va definir noves línies de treball pel que fa a la presidència espanyola de la Unió Europea, al retard de l'edat de jubilació, a la situació d'Haití, l'impuls a un model federal d'Espanya i la oposició al cementiris nuclears en el territori espanyol i català.

Finalment, l'assemblea va dedicar uns moments al record del seu entranyable company Juan Gómez Alba, un dels militants més històrics de l'organitació, que va morir recentment